The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Lesmogelijkheden 1 Music Academy

Inschrijving:
Nieuwe leerlingen kunnen via het inschrijfformulier (onderaan deze pagina) zich aanmelden via The Young Ones organisatie voor het seizoen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Een leuk bijkomend voordeel van de "1-Music Academy" is dat je regelmatig betrokken wordt bij activiteiten van de organisatie.

Lesprogramma:
Alle lessen zullen via de normen van de eigen basisopleiding van Muziekschool Zeeland en Toonbeeld plaatsvinden. Uitgangspunt hierbij is dat de technische normen hetzelfde blijven als die van het landelijk Raamleerplan, maar de diverse extra's op het gebied van bv. theorie en de luister- en schrijfdictees zullen niet worden toegepast.

De muzieklessen via The Young Ones zullen via onderstaand schema ingedeeld worden (neem even contact op voor de actuele tarieven!):

  Jonger dan 21 jaar Vanaf 21 jaar
Kwarto (max. 4 leerlingen p/uur)    
Duoles    
Individuele les (20 minuten)    
Individuele les (25 minuten)    
Individuele les (30 minuten)    
* bedragen inclusief 21% BTW - Prijswijzigingen voorbehouden

Kwarto: binnen deze lesvorm worden leerlingen geplaatst tot een maximum van 4 leerlingen per uur. Een afgeleide hiervan kan ook zijn 3 leerlingen in 45 minuten of twee leerlingen in 30 minuten.
Duoles: 2 leerlingen in 40 minuten (wanneer het niet mogelijk is een combinatie te maken zal een leerling 20 minuten individuele les ontvangen)
Individuele les: Een individuele les van 20, 25 of 30 minuten
Bij het maken van combinaties wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd, spelniveau en eventueel de stemming van het instrument.
De lessen worden in oktober gefactureerd door The Young Ones. Bij tussentijdse opzegging blijft het lesgeld over het gehele schooljaar verschuldigd, tenzij door de schoolleiding van de ZMS tot uitschrijving is besloten.

Na 1 jaar muziekles wordt de muzikant < 18 jaar in leerlingenorkest The Young B@nd! geplaatst. Repetities vinden plaats op vrijdagavond 18.30 – 19.30 uur.
**Muzikanten die al in The Young B@nd!- of The Young Ones orkest spelen betalen het contributiebedrag van het respectievelijke orkest.

Instrumenten en verzekering:
Indien voorradig kun je een instrument bij de muziekscholen of The Young Ones huren. 
Via The Young Ones is het mogelijk een instrumentenverzekering af te sluiten.

Rapporten:
Er worden 2x per jaar rapporten uitgereikt. Uiteraard kan ook tussentijds contact met de docent worden opgenomen.

Leermiddelen:
De door de docent voorgeschreven leermiddelen komen voor rekening van de inschrijver. Gekopieerde muziek is alleen dan toegestaan als gebruik hiervan niet in strijd is met de regels van het copyright.

Schooljaar en aanvang lessen:
Het schooljaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli. 


Restitutie:
Per schooljaar worden er minimaal 35 lessen gegeven. Als er minder lessen zijn gegeven, worden de lessen die onder het aantal van 35 komen op aanvraag gerestitueerd. Verzuim van lessen door de leerling leidt nimmer tot restitutie of ontheffing van de verplichting tot het voldoen van het lesgeld.

Examens:
Er kunnen voor deze opleiding 4 examens (A-D nivo) worden afgelegd. Dit is niet verplicht (de kosten van de examens worden apart gefaktureerd).

Inschrijfformulier MUZIEKLESSEN via THE YOUNG ONES:

U heeft geen naam ingevuld.

U heeft geen adres ingevuld.

U heeft geen postcode ingevuld.

U heeft geen woonplaats ingevuld.

U heeft geen geboortedatum ingevuld.

U heeft geen telefoon ingevuld.

U heeft geen mobiel ingevuld.

U heeft geen e-mail ingevuld.

U heeft geen instrument ingevuld.

U heeft geen aantal lesjaren ingevuld.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Beveiligingscode:
Vernieuw Ongeldige invoer


Bij het maken van combinaties wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd, spelniveau en eventueel de stemming van het instrument. Afwijkingen van bovenstaande indeling, kunnen in overleg plaats vinden.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube