The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Aankomende activiteiten

2024
december
14
2024
2024
december
15
2024
2025
april
12
2025
Weekendje Alicante
Vrijdag 5 juli was het eindelijk zover: The Young Ones naar Spanje! Na aankomst gingen we met de bus naar het centrum waar het tijd was voor een stadswandeling met een Hulsters thema. Tussendoor was er tijd voor een verfrissend terrasje en een duik in het zwembad bij ons hotel! 's Avonds hebben we met z'n allen in een typisch Spaans restaurantje gegeten en daarna was het tijd om op stap te gaan. Een hele geslaagde eerste dag! Lees meer …
Twee nieuwe groepen Music-4-Fun van start

Wow... Wat hebben we weer veel kids kunnen enthousiasmeren de afgelopen twee dagen. Twee nieuwe groepen Music-4-Fun! op hun vrije studiedag. Wat waren ze weer enthousiast 🤩 en gezellig... Naast muziek was er natuurlijk ook tijd voor lekkere broodjes en fruit en je eigen instrument bouwen. Volgende week gaan we weer verder met deze enthousiaste kids. Nog enkele leuke kinder-uitspraken: "doe mij maar zo’n schuif dinges", "ik heb trombose gespeeld en ik cornetto 🍦".

Bekijk hier de foto's!

Vestrock
Wow, wat een feest was het op Vestrock!
Super dat we met Martijn Fischer de grootste hits mochten vertolken. "Heel Hulst Zingt Hazes" was een groot succes, want het publiek ging vanaf het eerste nummer uit zijn dak. We hebben genoten van en zijn trots op de samenwerking met Martijn Fischer voor een vol Vestrock-terrein. Op naar ons volgende project: Spanje 🇪🇸!

Bekijk hier de foto's!

Optreden Plaza de los Chorros

2024
juli
06
2024
Door:The Young Ones
Aanvang:22:00

Zaterdagavond 6 juli staan The Young Ones op dit mooie plein in Polop, plaza de los Chorros. Een typisch traditioneel plein met mediterrane architectuur, met een indrukwekkende fontein met 221 uitlopen die een eerbetoon is aan het belang van water in deze regio. Het waren deze waterbronnen waardoor de stad Benidorm zich kon ontwikkelen.

 

De oude stad van Polop de la Marina biedt een authentieke reis terug naar de middeleeuwen dankzij de labyrintische straatjes, geplaveide steegjes en kleurrijke gevels. Er is ook geen tekort aan balkons met bloempotten, die op elk moment van het jaar een vleugje vrolijkheid toevoegen.

 

Het zal een erg sfeervolle avond worden, je kunt ons optreden gratis bijwonen van 22.00 – 23.00 uur.

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube


The Young Ones op Youtube