Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Nieuws

Een volle zaal, twee sprankelende gastartiesten en een avond vol verrassingen. Het 35-jarig jubileumconcert van The Young Ones in Hulst begon als een bezoek aan het raceciruit. De avond werd afgetrapt met het opzwepende Formule 1-thema en alle muzikanten werden gepresenteerd als pijlsnelle coureurs. Om in dat thema te blijven: ook de rest van het jubileumconcert vloog voorbij. Edsilia Rombley zong haar hits en verraste met covers zoals ‘Ain’t nobody’ en ‘I say a little prayer.’ Presentatrice Loes Luca wond Hulst om haar vinger én zong twee nummers onder begeleiding van het orkest. The Young Ones onder leiding van Machiel de Kruijf lieten daarnaast instrumentaal werk horen dat de noordhal van Den Dullaert in een feestzaal veranderde: van een solomoment voor de trombones en ‘strijd’ tussen de trompetten tot Gipsy Kings en een medley van P!nk.

 SDF9355
Wat een superleuke afsluiting van 2023! Onze jongste muzikanten van de Music-4–Fun! B@nd sloten gisteren het jaar af met een concertje voor familie
Met een hapje en een drankje op naar het vervolg voor deze enthousiaste kids! Fijne vakantie iedereen!

The Young Ones treden op 6 april 2024 op met Edsilia Rombley en Loes Luca. Wil je verzekerd zijn van een plaats én ons orkest steunen? Word dan nu donateur.

Donateur worden van The Young Ones heeft alleen maar voordelen. Je steunt ons orkest en je hebt een kaart voor een gereduceerd tarief. Wees er snel bij want dit wordt een concert om niet te missen.

Lees meer …

Afgelopen woensdag werden de kerstlampjes in de boom voor het stadhuis aangestoken. Een aantal orkestleden van The Young Ones zorgden voor sfeervolle muziek. Het was een gezellig evenement!

Lees meer …

Gisteren een heel geslaagd concert 'The Young Ones & Guests' gehad in de Halle!
The Young B@nd! mocht de avond aftrappen en de zaal opwarmen met maar liefst 5 nummers! Daarna was The Young Ones aan de beurt met een afwisseling tussen eigen muziek en begeleidingen van onze 5 lokale 'guests'. Het was een heel afwisselend programma waarbij onder andere My Way, The Sound of Silence en River Deep Mountain High voorbij kwamen met onze guests. De sfeer zat er goed in en er werd luid meegezongen en gedanst vanuit de zaal op de medley's van o.a. Guus Meeuwis, the Gipsy Kings en Elvis Presley, waarbij onze eigen Esli Presley ook aanwezig was. Ook onze jarige dirigent Machiel werd niet vergeten en net na de pauze schalde lang zal hij leven door de zaal!
Wij kijken al uit naar ons volgende concert op zaterdag 6 april met Edsilia Rombley en Loes Luca in Hulst! Noteer deze datum alvast in de agenda!
Afgelopen weekend waren The Young Ones op repetitieweekend in Cadzand. Op vrijdagavond begonnen we het weekend met lekker samen eten, zodat we daarna goed konden repeteren. De avond werd afgesloten met een klein feestje in de bar. Zaterdagochtend waren er wat kleine oogjes te zien aan het ontbijt, want dat stond al om 8u (!) klaar. Na weer een ochtend repeteren was er tijd voor wat ontspanning: we kregen een rondleiding bij Groede Podium en bleven daar ook gezellig even borrelen. Terug in Cadzand mochten de traditiegetrouwe kroketten natuurlijk niet ontbreken. We sloten de dag af met een themafeest rond the 70's!

Lees meer …

Afgelopen vrijdag kwam Caro van de Rabobank de cheque van de Rabo ClubSupport overhandigen. Er is maar liefst €1618,06 opgehaald! Met de opbrengst gaan The Young Ones een vervolg geven aan de Music-4-Fun!-dagen voor basisschoolleerlingen.

Rabobank en iedereen die op ons gestemd heeft, heel erg bedankt voor dit mooie bedrag!

Lees meer …

Orkest The Young Ones staat op zaterdag 25 november op het podium van De Halle in Axel met bijzondere gastsolisten. Ze hebben allemaal hun eigen stijl én komen uit de regio.

De muzikanten van The Young Ones treden jaarlijks op met bekende gastsolisten. Maar in onze regio barst het ook van talent. Dat zagen The Young Ones al in 2017, toen ze voor het eerst optraden met lokale zangers en zangeressen. Een tweede editie kon daarom niet uitblijven. The Young Ones hebben in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd. Van pop en rock tot musical en meezingers. Voor iedere gastsolist was er genoeg om uit te kiezen. We stellen de solisten graag alvast aan je voor.

Lees meer …

Wat een succesvolle middag op de Bierkaai!

The Young Ones, The Young B@nd! en beide Music-4-Fun!-B@nds kregen voor een groot publiek iedereen enthousiast. Wat een leuke afsluiting van ons muzikale seizoen! Op naar ons 35 jarig jubileum!

Lees meer …

Gisteren vond de tweede editie van Music4Fun plaats! Het was opnieuw een geweldige, gezellige en leerzame dag vol plezier! We hadden maar liefst 26 enthousiaste kinderen van 4 verschillende basisscholen uit de gemeente Hulst. Daarnaast waren er drie leraren van de muziekschool Zeeland, samen met 7 leden van The Young Ones. Om de dag compleet te maken, hadden we ook nog eens 120 broodjes, knakworsten, kaas, pasta, pindakaas, 5 kg appels, bananen, cake, koekjes, zelfgemaakte "toeters" en echte blaasinstrumenten. Het was een fantastische muziekdag!

RSS
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube