Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Afgelopen zaterdag stonden The Young Ones  na twee jaar weer in de Halle met Sanne Pronk on stage.

Een volle zaal met enthousiaste bezoekers genoot van hits met Sanne zoals On my own en memory. Na de pauze ging het dak eraf met Let it go uit de disney film Frozen. Bij de toegift kregen Sanne en het orkest het n beetje benauwd, vlak voor haar laatste mega hoge noot, schoot de kabel van haar microfoon los. Maar koelbloedige Sanne loste dit euvel gelukkig snel op en die geweldig lange noot waarmee ze ook de jury van Holland's Got Talent stil kreeg, kwam er vlekkeloos uit. Supergoed gedaan, zoiets krijg je niet geregiseerd!!

De presentatie was in handen van een aantal Young Ones leden en die moeten niet onder doen voor sommige proffesionele artiesten. Met zelf bedachte teksten kregen ze de bezoekers achtergrondinfo maar ook een leuk verslag van onze reis afgelopen zomer naar Huesca in Spanje. Voor het publiek is het nu helemaal duidelijk dat naast hele leuke muziek spelen en concerten geven, de leden het onderling ook erg goed naar de zin hebben, en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Dat blijkt ook wel omdat sommige van onze leden wekelijks uit Rotterdam, Den Haag, Breda en Nijmegen terugkomen om te repeteren.

The Young Ones lieten ook flink nieuw repertoire horen, met het pittige arrangement van The Incredibles konden ook wat solisten uit het orkest zicht helemaal uitleven.

Een prachtige avond waar nog veel over nagepraat is en wordt......

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube