Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
The Young Ones treden overal op. Letterlijk. De muzikanten vlogen afgelopen weekend naar het Spaanse Huesca voor twee bijzondere optredens met Proyecto Jazz for Kids.

The Young Ones bestaan 30 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd met heel veel muziek en bijzondere concerten. In april stonden de muzikanten nog op het podium met maar liefst vier artiesten: zanger Alain Clark en zijn vader Dane, presentator Rick Brandsteder en de Zandtovenaar. De reis naar Spanje is ook een muzikaal hoogtepunt in het jubileumjaar, waar de leden erg trots op zijn.

Viva España!

Na maanden van voorbereidingen stapten The Young Ones op vrijdag 5 juli, in het holst van de nacht, op het vliegtuig. Ze trokken het hele weekend op met Proyecto Jazz for Kids. De leden van dit orkest zijn geen onbekenden voor The Young Ones. De Spaanse muzikanten kwamen in juni 2018 een weekend naar Hulst. Er werd samen gerepeteerd, er was een concert in een prachtige Hulster binnentuin en de gezamenlijke liefde voor muziek overbrugde alle taalbarrières. De samenwerking beviel zó goed, dat de reis naar Spanje al was beklonken voor de Spanjaarden goed en wel op het vliegtuig terug zaten. 

The Young Ones verbleven op de campus van een universiteit in Huesca en dompelden zich drie dagen onder in de Spaanse cultuur. Naast repeteren (in een gekoelde ruimte!) waren er excursies in de omgeving en lieten de Spaanse muzikanten zien dat ze een goed feestje kunnen bouwen. Op zaterdag werd er een concert gegeven bij een grot in Alquezar en op zondag op het Plaza Luis López in het mooie centrum van Huesca.

Het orkest heeft de zwoele, Spaanse sferen mee terug genomen naar Hulst. Tijdens de Vestingfeesten staat het orkest op zondag 25 augustus op het podium met zangeres Belle Perez. Al haar Spaanstalige hits komen voorbij. Meer informatie op www.the-young-ones.com.
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube