The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Aankomende activiteiten

2024
december
14
2024
2024
december
15
2024
2025
april
12
2025
Weekendje Alicante
Vrijdag 5 juli was het eindelijk zover: The Young Ones naar Spanje! Na aankomst gingen we met de bus naar het centrum waar het tijd was voor een stadswandeling met een Hulsters thema. Tussendoor was er tijd voor een verfrissend terrasje en een duik in het zwembad bij ons hotel! 's Avonds hebben we met z'n allen in een typisch Spaans restaurantje gegeten en daarna was het tijd om op stap te gaan. Een hele geslaagde eerste dag! Lees meer …
Twee nieuwe groepen Music-4-Fun van start

Wow... Wat hebben we weer veel kids kunnen enthousiasmeren de afgelopen twee dagen. Twee nieuwe groepen Music-4-Fun! op hun vrije studiedag. Wat waren ze weer enthousiast šŸ¤© en gezellig... Naast muziek was er natuurlijk ook tijd voor lekkere broodjes en fruit en je eigen instrument bouwen. Volgende week gaan we weer verder met deze enthousiaste kids. Nog enkele leuke kinder-uitspraken: "doe mij maar zoā€™n schuif dinges", "ik heb trombose gespeeld en ik cornetto šŸ¦".

Bekijk hier de foto's!

Vestrock
Wow, wat een feest was het op Vestrock!
Super dat we met Martijn Fischer de grootste hits mochten vertolken. "Heel Hulst Zingt Hazes" was een groot succes, want het publiek ging vanaf het eerste nummer uit zijn dak. We hebben genoten van en zijn trots op de samenwerking met Martijn Fischer voor een vol Vestrock-terrein. Op naar ons volgende project: Spanje šŸ‡ŖšŸ‡ø!

Bekijk hier de foto's!

RSS
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube


The Young Ones op Youtube