YO_Slider_5small YO_Slider_4small

Nieuws

Flyer The Young Ones 2019/2020




 Achterkant flyer The Young Ones 2019/2020

Afgelopen zaterdag 13 april 2019 vierden de Young Ones hun 30-jarig jubileum met een groots jubileumconcert.
Voor een uitverkochte zaal van 1100 man bliezen zij letterlijk het publiek omver. 
Gastsolist Alain Clark zong werkelijk prachftige nummers welke een aantal keer extra betekenis kregen door de prachtige zandkunsten van zandtovenaar Gert van der Vijver. De avond werd smeuig aan elkaar gepraat door presentator Rick Brandsteder. Als verrassing voor publiek én orkestleden kwam tijdens het nummer 'Father and Friend' de vader van Alain, Dane Clark, het podium op. Met hun duet ontroerden ze de hele zaal. 

The Young Ones kijken terug op een geweldig concert. 
Bedankt voor uw komst en hopelijk tot de volgende keer! 

Lees voor een uitgebreider verslag van ons concert onderstaande krantenartikel: 
https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/the-young-ones-vieren-jubileum-met-grote-klasse~a7acd48d/?fbclid=IwAR2QnVe18CynWWkJwdrPpPBaRCIVmsco3D-rrmlUuRg97K2ZWyrw34YqEfc
The Young Ones ontvangen subsidie van VSB-Fonds

HULST – Orkest The Young Ones is niet alleen maar bezig met ouderwets repeteren; het orkest boort nieuwe technieken op audio-/visueel gebied aan! Deze ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt met subsidie van het VSBfonds.

The Young Ones, onder leiding van Machiel de Kruijf,  is sinds 1989 een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Het orkest treedt op in binnen- en buitenland en speelt alle muziekstijlen. Jaarlijks worden er grote themaconcerten gegeven met bekende gastartiesten en presentatoren. De concerten zijn voorzien van een lichtshow en geluid dat tot in de puntjes uitgebalanceerd is. Dat is een succesvolle formule die nóg beter kan, vindt het orkest. 

Het VSBfonds helpt daarbij en geeft The Young Ones een bedrag van 2500 euro. Dit bedrag wordt geïnvesteerd in audio-visueel materiaal wat gebruikt gaat worden tijdens repetities, presentaties en concerten. “Met een druk op de knop kan de dirigent direct laten zien of horen hoe hij iets uitgevoerd wil hebben tijdens een repetitie. Terugkijken en luisteren is erg leerzaam en soms confronterend. Gebruikmakend van actuele internet-, geluids-/ en beeld-techniek spreekt dat natuurlijk de  muzikanten erg aan”. Kortom de subsidie van het VSBfonds geeft een nieuwe dimensie aan repeteren.
Onze donateursactie voor 2019 is weer van start gegaan! 
Kaarten zijn te koop via de volgende link https://donateurs.the-young-ones.com/ of via de knop 'klik hier' die u rechts van dit nieuwsbericht vind. 

Met deze donateruskaart krijgt u gratis toegang tot ons jubileumconcert met zanger Alain Clark, presentator Rick Brandsteder én als speciale act de zandtovenaar op zaterdag 13 april 2019.

Een donateurskaart kost €17,50. U bespaart dus maar liefst €2,50 op uw toegangskaart voor ons concert als u nu uw donateurskaarten koopt! 

 
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, het concert in het Scheldetheater samen met gastsolist Lisa Loïs en presentator Eric Holm!
Het publiek werd eerst getrakteerd op een voorprogramma door niemand minder dan onze eigen Young B@nd. Nadat ze ook kennis hadden gemaakt met presentator Eric Holm, was het dan zover en kwam The Young Ones het podium op. Het publiek moest niet lang wachten, want na het nummer Watermelon Man, was het al tijd voor een aantal nummers samen met Lisa Loïs. 
Allerlei stijlen muziek kwamen voorbij tijdens de avond. Van 'american in Paris' gecomponeerd door Gershwin tot Jazz muziek en uiteraard niet te vergeten nummers van Adèle, door niemand minder dan Lisa Loïs.
De avond veranderde in een waar feestje, inclusief een spontane 'lang zal hij leven' om 12 uur in de Foyer, om de verjaardag van onze dirigent Machiel te vieren!

Fotos volgen later.
Beste muziekliefhebbers,

In deze speciale editie van onze nieuwsbrief volop aandacht voor het komenende concert in het Scheldetheater.

Op 24 november begeleiden we de fantastische zangeres Lisa Lois. Lisa tourt momenteel langs de Nederlandse theaters met een prachtig Adele programma. Nagenoeg alle zalen zijn al uitverkocht, het blijkt een succesproduktie te zijn. Een unieke kans dus om Lisa Lois live te zien in Terneuzen.
Samen met Lisa hebben we een mooi programma samengesteld: natuurlijk met een blok Adele-muziek, maar ook haar grootste hits (Halelujah, Promises Promises) en een aantal pittige covers.Het wordt top!

The Young Ones staan vanavond in het theater voor het eerst met hun nieuwe dirigent, Machiel de Kruijf, op het podium. Machiel nam in april het stokje over van John Curfs en met succes. De muzikale klik met het orkest was direct aanwezig en zo zetten we de succesvolle muzikale lijn van John naadloos door. The Young Ones spelen overigens ook een afwisselend eigen repertoire. Het programma vormt een mooie aaneenschakeling van balleds, jazzy nummers naar pop. Nummers als 'An American in Paris' (Gershwin), Sir Duke (Stevie Wonder) tot Tower of Power's 'Attitude Dance' komen voorbij. 

De presentatie van de avond is handen van Eric Holm, natuurlijk bekend van Omroep Zeeland maar zeker ook als frontman van De Dijk Coverband. In het voorprogramma speelt The Young B@nd! een aantal pittige publieksopwarmertjes.

Zorg dat je erbij bent! Het wordt een leuke muzikale avond (en dat is veel beter dan thuis, saai, op de bank zitten...).

De toegangsprijs van deze avondvullende muzikale beleving is 22,50 EUR (inclusief een pauze drankje).
Voor een voorproefje, klik: HIER
order tickets

TYO LISALOIS


Bent u van plan om naar ons concert met Lisa Lois te komen, maar zoekt u nog een plekje om van te voren wat te eten? Brasserie Westbeer uit terneuzen heeft speciaal voor u een theatermenu gemaakt! Reserveren kan telefonisch of via de site.

Afgelopen zondag hebben wij een concert gegeven tijdens het de Vestingfeesten in Hulst. Ondanks het tegenvallende weer vonden wij het toch een spetterende opening van het nieuwe seizoen!
Vanaf volgende week beginnen we weer met de voorbereiding van het volgende concert, 24 november in het Scheldetheater met niemand minder dan Lisa Lois te gast!

The Young Ones zal zondag 26 augustus tijdens de vernieuwde vestingfeesten optreden op het hoofdpodium van 14.30 tot 15.30 uur! 
Voor ons een kans om het muzikale seizoen spetterend te beginnen en voor u natuurlijk een kans om een middag (gratis!) van muziek te genieten.
Hopelijk zien we u dus de 26e weer!

Volg ons via:
facebook    instagram    twitter    youtube 
 


Shoutbox

Schrijf ook iets
Door: Petra
13-04-2015 20:45

Afgelopen zaterdag genoten van alle muzikale talenten. Extra genoten van het slagwerk waarbij duidelijk te zien was dat ze er ook echt veel plezier in...

Door: Arno
12-04-2015 19:56

Beste leden, dirigent, bestuursleden en vrijwilligers, Van harte bedankt voor al jullie inspanningen! Het concert gisteren was er één  uit "het bo...

Door: Jorien
12-04-2015 14:34

Lieve Young Ones, Wat een prachtig concert gisteren! Natuurlijk super gastsolisten maar jullie speelden zelf ook geweldig. Het was genieten!

Door: E.Traas
12-04-2015 13:13

Best YoungOnes, gisteren was voor mij het hoogte punt tot nu toe.  Dat jullie goed waren wist ik al maar nu was geluid en licht ook prima in orde. Vo...

Door: John
21-12-2014 03:47

Lieve Young Ones, gefeliciteerd met de prestatie van vanavond. Het was een zeer geslaagde avond, iedereen bedankt voor zijn/ haar inzet de afgelopen m...

Door: Natasja
08-08-2014 12:26

Alweer 25 jaar The Young Ones, wat vliegt de tijd!! Leuk, dat er een reünie is...ik kom zeker langs om bij te kletsen en herinneringen op te halen 

Door: Peter
15-04-2014 07:25

Arno van harte met je welverdiende onderscheiding. Proficiat met het concert van afgelopen zaterdag.   PP Oostburg