YO_Slider_5small YO_Slider_4small

Nieuws

De afgelopen weken hadden we weer een leuk projectje! Wellicht herinnert u het zich nog: In de zomer van 2018 kwamen de Spanjaarden van Proyecto Jazz For Kids naar Hulst om samen met The Young Ones een heel weekend te repeteren, plezier te maken en een afsluitend concert te geven. Afgelopen zomer zijn The Young Ones met z'n allen naar Huesca (Spanje) afgereisd om daar hetzelfde te doen. Die dagen samen waren onvergetelijk en we kijken er nog altijd met een grote glimlach op terug!

In deze moeilijke tijden mogen we niet bij elkaar komen om samen muziek te maken.. We missen het allemaal enorm en hopen dit snel weer te kunnen oppakken. Toch kriebelde het om terug onze instrumenten vast te nemen en samen te repeteren. Dit leek voorlopig onmogelijk.. maar om samen muziek te maken moet je niet samen in één ruimte zitten... We hebben de handen nog eens ineen geslagen en samen een nummer opgenomen, allen vanuit ons eigen huis in Spanje & Nederland.

Beluister nu het nummer 'Here Comes The Sun' van Proyecto Jazz For Kids & The Young Ones!

De komende tijd kunnen we door de gevolgen van de coronacrisis niet samen repeteren.
De afgelopen dagen hebben veel van onze leden thuis een filmpje opgenomen, waarin ze allemaal hetzelfde nummer spelen.

Als je al die filmpjes combineert, vormen die samen dit nummer!

Beste muziekliefhebbers,

Vanavond hebben wij vernomen dat, in verband met de huidige Corona crisis, alle evenementen tot 1 juni 2020 verboden zijn. Hiermee is het besluit gevallen dat ons Young Ones Concert op 18 april met Emma Heesters, Henk Poort en Ron Brandsteder geen doorgang kan vinden.

Vanzelfsprekend hebben The Young Ones alle begrip voor dit besluit; gezondheid van bezoekers, muzikanten en vrijwilligers staat immers voorop. Natuurlijk is het ook een besluit met flinke impact voor onze organisatie.

Op dit moment zijn wij druk bezig alle opties en alternatieven te bestuderen. We zullen onze concertbezoekers, donateurs en sponsoren zo snel mogelijk informeren over vervolg stappen. We hebben hier echter even tijd voor nodig en rekenen op uw begrip.

In ieder geval roepen we alle muziekliefhebbers op hun agenda te blokken op zaterdag 14 november 2020, want dan staan The Young Ones op het podium van het Scheldetheater met Trijntje Oosterhuis!

Met muzikale groet,
Leden en Bestuur The Young Ones
Zondagmiddag 22 maart gaven zes (van onze acht) trompettisten, alias de “Happy Trumpets”, zes mini optredens voor de bewoners van de Blaauwe Hoeve in Hulst.
I.v.m. het Corona virus mogen deze bewoners geen bezoek meer ontvangen.
Liedjes als 'De klok van Arnemuiden', 'Lichtjes van de Schelde' en 'Tulpen uit Amsterdam' kwamen voorbij. 
De bewoners, maar ook toevallige passanten, waren laaiend enthousiast over dit spontane initiatief wat zaterdagavond pas is bedacht. Zondagochtend is snel wat bladmuziek gezocht en 's middag klonken de muzikale noten uit de trompetten van onze mannen. 
De mensen op hun balkon en in de tuin genoten zichtbaar van deze oude hits. Als dit virus nog lang duurt komen de trompettisten zeker nog een keer langs voor een muzikale verrassing,  of wellicht wel met een andere muziekgroep uit ons orkest  The Young Ones. Onze 'Happy Trumpets' hebben ook genoten van het enthousiasme!! Tot ziens. 

Lees hieronder ook het artikel met filmpje uit de PZC. 
https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/trompetserenade-voor-bewoners-blaauwe-hoeve-hulst~aa74477f/?fbclid=IwAR3PBxDOLABMUm2r_mtQkpm6rGSin9MYn7Rzr7WU2S8dYJmlpobwZjy16bk&referrer=https://www.facebook.com/ Beste muziekliefhebbers,

In het kader van de huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus willen we jullie informeren dat het Young Ones Concert (18 april) op de agenda blijft staan. The Young Ones volgen de richtlijnen van het RIVM welke op dit moment lopen tot 6 april.
De kaartverkoop voor ons jaarlijkse Young Ones Concert gestart!
The Young Ones staan op zaterdag 18 april 2020 op het podium met niemand minder dan Beste Zangers Emma Heesters & Henk Poort! 
Het concert vangt aan om 20u15 en vindt plaats in Den Dullaert te Hulst.
Er zijn al een heleboel kaarten de deur uit dus wacht niet te lang met bestellen! 

Bestellen kan via de bestelknop in het overzicht 'aankomende activiteiten' of via volgende rechtstreekse link: https://bit.ly/YOC2020

Het belooft een geweldige avond te worden met vele hits die u kent uit het laatste seizoen van de Beste Zangers! 
Hopelijk zien we u dan!

poster2020 A5
Afgelopen zaterdag stonden The Young Ones  na twee jaar weer in de Halle met Sanne Pronk on stage.

Een volle zaal met enthousiaste bezoekers genoot van hits met Sanne zoals On my own en memory. Na de pauze ging het dak eraf met Let it go uit de disney film Frozen. Bij de toegift kregen Sanne en het orkest het n beetje benauwd, vlak voor haar laatste mega hoge noot, schoot de kabel van haar microfoon los. Maar koelbloedige Sanne loste dit euvel gelukkig snel op en die geweldig lange noot waarmee ze ook de jury van Holland's Got Talent stil kreeg, kwam er vlekkeloos uit. Supergoed gedaan, zoiets krijg je niet geregiseerd!!

De presentatie was in handen van een aantal Young Ones leden en die moeten niet onder doen voor sommige proffesionele artiesten. Met zelf bedachte teksten kregen ze de bezoekers achtergrondinfo maar ook een leuk verslag van onze reis afgelopen zomer naar Huesca in Spanje. Voor het publiek is het nu helemaal duidelijk dat naast hele leuke muziek spelen en concerten geven, de leden het onderling ook erg goed naar de zin hebben, en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Dat blijkt ook wel omdat sommige van onze leden wekelijks uit Rotterdam, Den Haag, Breda en Nijmegen terugkomen om te repeteren.

The Young Ones lieten ook flink nieuw repertoire horen, met het pittige arrangement van The Incredibles konden ook wat solisten uit het orkest zicht helemaal uitleven.

Een prachtige avond waar nog veel over nagepraat is en wordt......
Zaterdag 18 april 2020 is het weer zover.. het jaarlijkse Young Ones Concert.
Dit jaar met niemand minder dan artiesten Emma Heesters en Henk Poort, beiden bekend van het tv programma 'De beste zangers'.
Noteer de datum vast in uw agenda want het belooft een spetterende avond te worden!
Op zondag 25 augustus stonden The Young Ones op het podium met niemand minder dan Belle Perez. De Grote Markt gevuld met publiek, tropische temperaturen en muziek in Spaanse sferen zorgden ervoor dat deze middag een waar feestje werd. Nummers als Hijo de la Luna, Ave Maria, Gipsy Kings Medley en El mundo Bailando passeerden allen de revue. Er werd wat afgedanst en het enthousiaste publiek zong uit volle borst mee!

The Young Ones stond voor de derde keer op het podium met Belle Perez en gitarist Nani. Na het concert in 2015 in Den Dullaert en 2016 in het Scheldetheater was nu de Grote Markt van Hulst aan de beurt. Het concert was wederom een groot succes en er was niets anders zien dan een genietend orkest & publiek!The Young Ones treden overal op. Letterlijk. De muzikanten vlogen afgelopen weekend naar het Spaanse Huesca voor twee bijzondere optredens met Proyecto Jazz for Kids.

The Young Ones bestaan 30 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd met heel veel muziek en bijzondere concerten. In april stonden de muzikanten nog op het podium met maar liefst vier artiesten: zanger Alain Clark en zijn vader Dane, presentator Rick Brandsteder en de Zandtovenaar. De reis naar Spanje is ook een muzikaal hoogtepunt in het jubileumjaar, waar de leden erg trots op zijn.

Viva España!

Na maanden van voorbereidingen stapten The Young Ones op vrijdag 5 juli, in het holst van de nacht, op het vliegtuig. Ze trokken het hele weekend op met Proyecto Jazz for Kids. De leden van dit orkest zijn geen onbekenden voor The Young Ones. De Spaanse muzikanten kwamen in juni 2018 een weekend naar Hulst. Er werd samen gerepeteerd, er was een concert in een prachtige Hulster binnentuin en de gezamenlijke liefde voor muziek overbrugde alle taalbarrières. De samenwerking beviel zó goed, dat de reis naar Spanje al was beklonken voor de Spanjaarden goed en wel op het vliegtuig terug zaten. 

The Young Ones verbleven op de campus van een universiteit in Huesca en dompelden zich drie dagen onder in de Spaanse cultuur. Naast repeteren (in een gekoelde ruimte!) waren er excursies in de omgeving en lieten de Spaanse muzikanten zien dat ze een goed feestje kunnen bouwen. Op zaterdag werd er een concert gegeven bij een grot in Alquezar en op zondag op het Plaza Luis López in het mooie centrum van Huesca.

Het orkest heeft de zwoele, Spaanse sferen mee terug genomen naar Hulst. Tijdens de Vestingfeesten staat het orkest op zondag 25 augustus op het podium met zangeres Belle Perez. Al haar Spaanstalige hits komen voorbij. Meer informatie op www.the-young-ones.com.

Volg ons via:
facebook    instagram    twitter    youtube 
Shoutbox

Schrijf ook iets
Door: Petra
13-04-2015 20:45

Afgelopen zaterdag genoten van alle muzikale talenten. Extra genoten van het slagwerk waarbij duidelijk te zien was dat ze er ook echt veel plezier in...

Door: Arno
12-04-2015 19:56

Beste leden, dirigent, bestuursleden en vrijwilligers, Van harte bedankt voor al jullie inspanningen! Het concert gisteren was er één  uit "het bo...

Door: Jorien
12-04-2015 14:34

Lieve Young Ones, Wat een prachtig concert gisteren! Natuurlijk super gastsolisten maar jullie speelden zelf ook geweldig. Het was genieten!

Door: E.Traas
12-04-2015 13:13

Best YoungOnes, gisteren was voor mij het hoogte punt tot nu toe.  Dat jullie goed waren wist ik al maar nu was geluid en licht ook prima in orde. Vo...

Door: John
21-12-2014 03:47

Lieve Young Ones, gefeliciteerd met de prestatie van vanavond. Het was een zeer geslaagde avond, iedereen bedankt voor zijn/ haar inzet de afgelopen m...

Door: Natasja
08-08-2014 12:26

Alweer 25 jaar The Young Ones, wat vliegt de tijd!! Leuk, dat er een reünie is...ik kom zeker langs om bij te kletsen en herinneringen op te halen 

Door: Peter
15-04-2014 07:25

Arno van harte met je welverdiende onderscheiding. Proficiat met het concert van afgelopen zaterdag.   PP Oostburg