YO_Slider_7small YO_Slider_5small YO_Slider_4small

Nieuws

Op 3 maart hebben we een concert gegeven bij Tragel Zorg in Clinge. Uiteraard was het publiek weer hartstikke enthousiast, en voor ons gelijk een goede try out voor het aankomende Young Ones concert op 7 april. 
In twee blokken lieten wij de bezoekers, voornamelijk bewoners van Stichting Tragel, een voorproefje horen van verschillende nummers die ook in april in Den Dullaert zullen klinken. Vele bekende nummers kwamen voorbij, en de sfeer zat er dan ook gelijk goed in. Dat belooft dan ook veel goeds voor volgende maand!
Wij gaan nog even de laatste puntjes op de i zetten, en dan volgende maand Den Dullaert op zijn kop zetten!

De kaartverkoop Young Ones Concert 2018 gestart!

Stilzitten gaat niet lukken tijdens het Young Ones Concert 2018. In de Noordhal van Den Dullaert in Hulst klinkt zaterdag 7 april disco!

Bij zo'n feestelijk thema horen spetterende gastartiesten en die hebben we gevonden: Zangeres Romy Monteiro en Presentatrice Marieke Elsinga staan samen met The Young Ones op de planken.

Bestel snel je tickets via: https://goo.gl/coUd3r
25 November was het dan eindelijk zo ver, het Young Ones & Guests concert in een bomvol de Halle in Axel. Een bomvol programma waarin niet alleen The Young Ones het harde repeteren van het afgelopen half jaar zou laten horen, maar zoals de titel al suggereert zouden er ook verschillende gast artiesten komen!

Het concert begon met een openingsact van The Young B@nd, gevolgd door een zang-act van vier leden van The Young Ones. Daarna volgde The Young Ones met afwisselend eigen nummers en telkens verschillende gast solisten, die allemaal uit de regio kwamen! Een zo divers programma op één concert had u nog nooit eerder van The Young Ones gezien! Eigen nummers zoals `Shape of You' of `Afscheid' (de laatste staat met een 360 graden opname op youtube, klik hier om hem te kijken, het is zeker de moeite waard!) werden afgewisseld met nummers van onze gastsolisten zoals `Ring of Fire' van Johny Cash, `Heaven' van Do of `I dreamed a Dream' Uit de musical Les Miserables.

Hopelijk hebben jullie net zo veel van de show kunnen genieten als wij, en zien we jullie allemaal weer terug in April!
Afgelopen weekend is The Young Ones met een grote groep naar Den Haag afgereisd voor het jaarlijkse repetitieweekend. Toen de bus vanuit Hulst eenmaal bij de stay okay gearriveerd was, na een kleine omrit over Scheveningen, stond alles al klaar voor de eerste repetitie van het weekend, inclusief John.
Na de repetitie zou het nog lang onrustig blijven in de Stay Okay, want in de bar stond de karaoke al klaar. Herkenbare (en af en toe iets minder herkenbare) nummertjes kwamen voorbij op dit mini-optreden, waarbij we gelijk een paar extra fans uit Engeland erbij hebben gekregen.
De volgende ochtend begon uiteraard weer met een repetitie, gevolgd door een middag activiteit waarbij de leden in de binnenstad van Den Haag fotobewijs hebben verzameld voor de date van onze repetitieweekend-mascotte, de Gauwden Kabouter. De leden, die in groepjes waren ingedeeld, kregen een wel erg specifieke opdracht, 15 foto's op 15 verschillende locaties in Den Haag. De resultaten waren... bijzonder zullen we maar zeggen, maar uiteindelijk heeft het Kaboutergroepje onder leiding van Jeffrey het het best gedaan en het hart van het Gauwden Kabouter Vrouwtje weten te veroveren. Na een uitgebreid drie-gangen diner ging de bus door naar Scheveningen, waar we met zijn allen een potje Glowgolf hebben gedaan, wat zelfs zo beviel dat een enkel lid bijna in de broek moest plassen van het lachen. Daarna ging een deel van het orkest nog door naar het Haagse nachtleven, waar het nog tot in de late uurtjes onrustig bleef...
De volgende ochtend stond er uiteraard weer een repetitie op het programma. Op deze laatste repetitie van het weekend werden de laatste puntjes nog eens op de i gezet voor het concert in de Halle, en voor het afsluitende concert van het weekend uiteraard. Dit concert zou die middag op DePier in Scheveningen plaatsvinden. Een erg bijzonder concert op een erg bijzondere locatie.
Hopelijk heeft iedereen het naar zijn zin gehad op het repetitieweekend en is het harde repeteren terug te horen in de Halle;)

Een lang gekoesterde wens is, met dank aan de Rabo Clubkas Campagne, ingevuld: akoestische panelen in de repetitieruimte.
Vrijwilligers van The Young Ones hebben door installatie van speciale akoestische panelen de akoestiek in de repetitieruimte geoptimaliseerd.
De nagalmtijd is verkort en de panelen reduceren het geproduceerde volume.

panelen2

panelen1

Vanmiddag traden The Young B@nd! op tijdens hun 'zomerconcert' bij Brasserie Oud Hulst. Onder een prachtig zonnetje werd een zomers programma ten gehore gebracht. Het concert was de afsluiter van het muzikale seizoen. Het concert had een speciaal tintje, want het was het laatste concert onder leiding van dirigente An Reusen. Na vier jaar heeft ze besloten het stokje over te dragen aan de nieuwe dirigent Ward de Ketelaere. Onder het kopje 'media' vindt u de foto's!

IMG 2911

1-Music Academy en The Young Ones feliciteren Joeri, Alessio, Iris, Anouk, Marique en Aaron met hun A, B of C diploma aan de Zeeuwse Muziekschool.

We wensen jullie veel succes verder.
(Vanwege vakantie staat niet iedereen op de foto)

1MA Geslaagden 2017
Vorige week vrijdag hebben wij het muzikale seizoen weer afgesloten met een optreden voor de basiliek in Hulst tijdens de Summer Shopping Night! Hier waren niet alleen een aantal bekende nummers van onder andere het afgelopen Young Ones concert te horen, maar ook een aantal gloednieuwe nummers! Gelukkig kwamen er van uit het publiek een hoop enthousiaste reacties!

Nu lekker genieten van het mooie zomerse weer en dan na de vakantie weer hard aan de bak, want ook volgend seizoen zullen we weer een aantal mooie concerten verzorgen! Hou 25 november 2017 (de Halle, Axel) en 7 april 2018 (Young Ones concert Den Dullaert) maar alvast vrij in u agenda dus!
Zaterdag 22 april kleurde Den Dullaert rood wit blauw voor het enige echte Young Ones concert 2017! Het werd een avond gevuld met sfeervolle entertainment, echte meezingers en natuurlijk gezelligheid. De presentatie werd verzorgd door Frank Lammers, die ervoor zorgde dat de sfeer er gelijk goed in zat. Al snel was onze gastsollist Martijn Fischer aan de beurt. Als je je ogen dicht deed zou je echter zweren dat de echte Hazes op het podium stond. 

Naast de nummers samen met Martijn Fischer, speelde The Young Ones natuurlijk zelf ook nog verschillende Nederlandse nummers. Van Bløf tot aan Marco Borsato, het was allemaal te horen. Zelfs onze presentator liet zijn zangkunsten horen!

Martijn Fischer kreeg de zaal stil bij prachtige Hazes klassiekers zoals "Zij gelooft in mij" terwijl Frank Lammers vervolgens de zaal weer aan het zingen kreeg tijdens de Nederlandse Medley.

Een echte avond vol met muzikaal genot dus, een avond om niet te vergeten! 

Martijn Fischer in actie!
Gisteravond werd het orkest op aangename wijze verrast door de ambassadeur van de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die op ons heeft gestemd... BEDANKT!!!


 
order ticketsShoutbox

Schrijf ook iets
Door: Petra
13-04-2015 20:45

Afgelopen zaterdag genoten van alle muzikale talenten. Extra genoten van het slagwerk waarbij duidelijk te zien was dat ze er ook echt veel plezier in...

Door: Arno
12-04-2015 19:56

Beste leden, dirigent, bestuursleden en vrijwilligers, Van harte bedankt voor al jullie inspanningen! Het concert gisteren was er één  uit "het bo...

Door: Jorien
12-04-2015 14:34

Lieve Young Ones, Wat een prachtig concert gisteren! Natuurlijk super gastsolisten maar jullie speelden zelf ook geweldig. Het was genieten!

Door: E.Traas
12-04-2015 13:13

Best YoungOnes, gisteren was voor mij het hoogte punt tot nu toe.  Dat jullie goed waren wist ik al maar nu was geluid en licht ook prima in orde. Vo...

Door: John
21-12-2014 03:47

Lieve Young Ones, gefeliciteerd met de prestatie van vanavond. Het was een zeer geslaagde avond, iedereen bedankt voor zijn/ haar inzet de afgelopen m...

Door: Natasja
08-08-2014 12:26

Alweer 25 jaar The Young Ones, wat vliegt de tijd!! Leuk, dat er een reünie is...ik kom zeker langs om bij te kletsen en herinneringen op te halen 

Door: Peter
15-04-2014 07:25

Arno van harte met je welverdiende onderscheiding. Proficiat met het concert van afgelopen zaterdag.   PP Oostburg