YO_Slider_7small YO_Slider_5small YO_Slider_4small

Nieuws

Bent u van plan om naar ons concert met Lisa Lois te komen, maar zoekt u nog een plekje om van te voren wat te eten? Brasserie Westbeer uit terneuzen heeft speciaal voor u een theatermenu gemaakt! Reserveren kan telefonisch of via de site.

Afgelopen zondag hebben wij een concert gegeven tijdens het de Vestingfeesten in Hulst. Ondanks het tegenvallende weer vonden wij het toch een spetterende opening van het nieuwe seizoen!
Vanaf volgende week beginnen we weer met de voorbereiding van het volgende concert, 24 november in het Scheldetheater met niemand minder dan Lisa Lois te gast!

The Young Ones zal zondag 26 augustus tijdens de vernieuwde vestingfeesten optreden op het hoofdpodium van 14.30 tot 15.30 uur! 
Voor ons een kans om het muzikale seizoen spetterend te beginnen en voor u natuurlijk een kans om een middag (gratis!) van muziek te genieten.
Hopelijk zien we u dus de 26e weer!
Deze week zijn er 6 muzikanten van onze 1 Music Academy geslaagd voor hun muziek examen.
Wij feliciteren Leonoor, Kim, Arlène, eva, Fiene en Nora van harte met het behalen van hun diploma!
Veel succes verder!

Afgelopen weekend hebben wij een geweldig weekend samen met Proyecto Jazz for Kids afgesloten met een leuk concert!
Er zijn enorm veel nieuwe vriendschappen en ervaringen ontstaan. Gelukkig zal dit niet de laatste keer zijn dat wij met de muzikanten van dit geweldige orkest zullen samenwerken. Volgend jaar is namelijk The Young Ones aan de beurt om af te reizen naar het zonnige Spanje!
Wij hebben in ieder geval hartstikke genoten van het weekend, hasta el próximo año!

Hu2 Jazz ConneXion Concert in Hulst. Aanstaande zondag is het zo ver! In een prachtige stadstuin in Hulst wordt een spectaculair podium opgebouwd en gaan The Young Ones samen met het Spaanse orkest Proyecto Jazz for Kids een concert verzorgen.

Affice Hu2 Jazz ConneXion

Samen met gastsolist Yoran Aarssen spelen ze ondermeer nummers van Tower of Power, Quincy Jones en Oasis. . Proyecto Jazz for Kids neemt bovendien een tweetal super zangeressen mee naar Hulst. De samenstelling van de muzikanten wisselt steeds: van Bigband tot combo, een Girl-Power-Big-Band, tot een finale met alle muzikanten op- en rond het podium. Het belooft een spetterend afwisselend concert te worden op een unieke locatie in Hulst. Daarnaast wordt perfect weer voorspeld, dus zorg dat u dit evenement niet mist! Stel je voor: een rustige zondag, heerlijk in het zonnetje, in een schitterende tuin met uitzicht op het Streekmuseum en Basiliek….en dan luisteren naar geweldige muziek!

hulsterbinnentuin ef2

Kaarten zijn te koop via de website van The Young Ones:  www.the-young-ones.com (7,50 EUR) of aan de ingang van de tuin (10,- EUR)

ticketsbutton
Afgelopen zondag heeft The Young B@nd! een concert gegeven tijdens het Weekend van de Amateurkunst (WAK) in Hulst. Met een programma van ongeveer 3 kwartier liet The Young B@nd! horen waar ze dit muzikale seizoen allemaal aan gerepeteerd hebben.
Het publiek kon in het zonnetje op het terras genieten van de muziek en ook The Young B@nd! sloot het laatste concert van het seizoen af met een gezellig drankje achteraf!
De kaartverkoop is gestart!
Voor slechts 7,50 in de voorverkoop of 10 euro aan de deur kunt u op zondag 24 juni komen genieten van een wel heel bijzonder concert!
Naast een erg mooie en bijzondere locatie, kunt u ook komen genieten van een erg bijzondere bezetting en een genre dat u normaal misschien niet van ons gewend bent. We zullen namelijk samen met Spaanse jongeren een bijzonder jazz repertoire neerzetten.
Het belooft in ieder geval nu al een erg leuk concert te worden.
De prijs is inclusief een welkomstdrankje.
Muzikaal-culturele uitwisseling tussen Spanje & Nederland
Op 22, 23 en 24 juni 2018 komt het Spaanse jazzensemble “Proyecto Jazz for Kids” naar Hulst voor een muzikale ontmoeting  met “The Young Ones”:  centraal staat het opbouwen van internationale contacten, samen musiceren, een professionele Jazzimprovisatie én een afsluitend concert in een van Hulst’ mooiste stadstuinen. 

Proyecto Jazz for Kids
Het ensemble “Jazz for Kids” uit Huesca (Aragón, Spanje) bestaat  momenteel uit zo’n 100 muzikale jonge talenten en voor deze 1e  internationale ontmoeting komt er een 15-tal muzikanten naar Hulst. Hun  gemiddelde leeftijd is 16 jaar en hun focus ligt geheel op Jazzmuziek; gezien de enorme afstand tussen al de stadjes waar deze jonge mensen vandaan komen, komt de band ongeveer 1x  per maand bij elkaar voor een repetitie én tegelijkertijd een concert, dit alles onder de bezielende leiding van Dani Escolano. Kijk zeker op hun Facebookpagina om hen aan het werk te zien. 

The Young Ones
The Young Ones (55 muzikanten) timmeren nu bijna 30 jaar aan de muzikale weg, waarbij hun focus ligt op lichte muziek, van pop tot musical en van Bigband tot Jazz. Het orkest staat sinds kort o.l.v. Machiel de Kruijf,. De thuisbasis van de band ligt in Hulst, maar de muzikanten komen uit de gehele Zeeuws-Vlaamse regio.

Hu2 Jazz Connexion  - het project - 
Op initiatief van oud Zeeuwse muziekschool regiodirecteur Sandra de Smit (woonachtig in Zaragoza) werden de eerste contacten gelegd tussen beide ensembles. Al snel bleek er een groot enthousiasme over-en-weer te bestaan en vanaf juni 2017 zijn de eerste voorbereidingen van start gegaan voor: 

Hu2 = Huesca & Hulst

Via Skype-meetings zijn alle voorbereidingen voor een enerverend weekend uitgestippeld:  kennismaken met elkaar én met elkaars muzikale invloeden, het programmeren van 'social events’, waarbij de binnenstad van Hulst uitgebreid wordt bezocht, het ontdekken van de echte Zeeuwse cultuur door de Spaanse muzikanten bij gastgezinnen uit het Young Ones orkest onder te brengen en tot slot een spetterend concert met fraaie omlijsting in een van Hulst’ meest sfeervolle stadstuinen. 

Jazzmuziek
Graag willen we in het weekend de aandacht richten op m.n. Jazzmuziek en de hierbij behorende belangrijke improvisatievorm. Voor beide regio's, Zeeland en Aragón,  geldt dat wanneer men zich  op dit gebied nader wil scholen en/of het publiek hiervan wil genieten, je de provinciegrens over moet gaan om dit te kunnen realiseren. Vandaar dat we de in Hulst geboren en getogen (en oud Young Ones lid) – inmiddels professioneel saxofonist – Yoran Aarssen hebben gevraagd dit onderdeel voor zijn rekening te nemen.
ticketsbutton
Concert
Op zondag 24 juni om 12.00u worden in de  prachtige binnentuin, onder de toren van de Basiliek, de concertbezoekers ontvangen met een welkomstdrankje om daarna te genieten van een professioneel jazzconcert, waar zelfs een zeer jong GRL PWR combo acte de presence zal geven. Beide bands zullen daarna apart én samen m.n. jazzmuziek ten gehore brengen waar de rol van onze gastsolist Yoran Aarssen onontbeerlijk zal zijn. De binnentuin kan via de Bontehondstraat worden bereikt. Voorverkoop tickets verloopt via www.the-young-ones.com. of direct aan de tuinpoort.

web Eflyer jazz
Na het Young Ones concert in april, kijken wij alweer uit naar de volgende! Deze keer verschijnt The Young Ones op het podium met niemand minder dan Lisa Lois. Dus reserveer maar alvast een plekje in de agenda op 24 november!
Hopelijk mogen wij u daar ook weer zien! Shoutbox

Schrijf ook iets
Door: Petra
13-04-2015 20:45

Afgelopen zaterdag genoten van alle muzikale talenten. Extra genoten van het slagwerk waarbij duidelijk te zien was dat ze er ook echt veel plezier in...

Door: Arno
12-04-2015 19:56

Beste leden, dirigent, bestuursleden en vrijwilligers, Van harte bedankt voor al jullie inspanningen! Het concert gisteren was er één  uit "het bo...

Door: Jorien
12-04-2015 14:34

Lieve Young Ones, Wat een prachtig concert gisteren! Natuurlijk super gastsolisten maar jullie speelden zelf ook geweldig. Het was genieten!

Door: E.Traas
12-04-2015 13:13

Best YoungOnes, gisteren was voor mij het hoogte punt tot nu toe.  Dat jullie goed waren wist ik al maar nu was geluid en licht ook prima in orde. Vo...

Door: John
21-12-2014 03:47

Lieve Young Ones, gefeliciteerd met de prestatie van vanavond. Het was een zeer geslaagde avond, iedereen bedankt voor zijn/ haar inzet de afgelopen m...

Door: Natasja
08-08-2014 12:26

Alweer 25 jaar The Young Ones, wat vliegt de tijd!! Leuk, dat er een reünie is...ik kom zeker langs om bij te kletsen en herinneringen op te halen 

Door: Peter
15-04-2014 07:25

Arno van harte met je welverdiende onderscheiding. Proficiat met het concert van afgelopen zaterdag.   PP Oostburg