YO_Slider_7small YO_Slider_5small YO_Slider_4small

Nieuws

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, het concert in het Scheldetheater samen met gastsolist Lisa Loïs en presentator Eric Holm!
Het publiek werd eerst getrakteerd op een voorprogramma door niemand minder dan onze eigen Young B@nd. Nadat ze ook kennis hadden gemaakt met presentator Eric Holm, was het dan zover en kwam The Young Ones het podium op. Het publiek moest niet lang wachten, want na het nummer Watermelon Man, was het al tijd voor een aantal nummers samen met Lisa Loïs. 
Allerlei stijlen muziek kwamen voorbij tijdens de avond. Van 'american in Paris' gecomponeerd door Gershwin tot Jazz muziek en uiteraard niet te vergeten nummers van Adèle, door niemand minder dan Lisa Loïs.
De avond veranderde in een waar feestje, inclusief een spontane 'lang zal hij leven' om 12 uur in de Foyer, om de verjaardag van onze dirigent Machiel te vieren!

Fotos volgen later.
Beste muziekliefhebbers,

In deze speciale editie van onze nieuwsbrief volop aandacht voor het komenende concert in het Scheldetheater.

Op 24 november begeleiden we de fantastische zangeres Lisa Lois. Lisa tourt momenteel langs de Nederlandse theaters met een prachtig Adele programma. Nagenoeg alle zalen zijn al uitverkocht, het blijkt een succesproduktie te zijn. Een unieke kans dus om Lisa Lois live te zien in Terneuzen.
Samen met Lisa hebben we een mooi programma samengesteld: natuurlijk met een blok Adele-muziek, maar ook haar grootste hits (Halelujah, Promises Promises) en een aantal pittige covers.Het wordt top!

The Young Ones staan vanavond in het theater voor het eerst met hun nieuwe dirigent, Machiel de Kruijf, op het podium. Machiel nam in april het stokje over van John Curfs en met succes. De muzikale klik met het orkest was direct aanwezig en zo zetten we de succesvolle muzikale lijn van John naadloos door. The Young Ones spelen overigens ook een afwisselend eigen repertoire. Het programma vormt een mooie aaneenschakeling van balleds, jazzy nummers naar pop. Nummers als 'An American in Paris' (Gershwin), Sir Duke (Stevie Wonder) tot Tower of Power's 'Attitude Dance' komen voorbij. 

De presentatie van de avond is handen van Eric Holm, natuurlijk bekend van Omroep Zeeland maar zeker ook als frontman van De Dijk Coverband. In het voorprogramma speelt The Young B@nd! een aantal pittige publieksopwarmertjes.

Zorg dat je erbij bent! Het wordt een leuke muzikale avond (en dat is veel beter dan thuis, saai, op de bank zitten...).

De toegangsprijs van deze avondvullende muzikale beleving is 22,50 EUR (inclusief een pauze drankje).
Voor een voorproefje, klik: HIER
order tickets

TYO LISALOIS


Bent u van plan om naar ons concert met Lisa Lois te komen, maar zoekt u nog een plekje om van te voren wat te eten? Brasserie Westbeer uit terneuzen heeft speciaal voor u een theatermenu gemaakt! Reserveren kan telefonisch of via de site.

Afgelopen zondag hebben wij een concert gegeven tijdens het de Vestingfeesten in Hulst. Ondanks het tegenvallende weer vonden wij het toch een spetterende opening van het nieuwe seizoen!
Vanaf volgende week beginnen we weer met de voorbereiding van het volgende concert, 24 november in het Scheldetheater met niemand minder dan Lisa Lois te gast!

The Young Ones zal zondag 26 augustus tijdens de vernieuwde vestingfeesten optreden op het hoofdpodium van 14.30 tot 15.30 uur! 
Voor ons een kans om het muzikale seizoen spetterend te beginnen en voor u natuurlijk een kans om een middag (gratis!) van muziek te genieten.
Hopelijk zien we u dus de 26e weer!
Deze week zijn er 6 muzikanten van onze 1 Music Academy geslaagd voor hun muziek examen.
Wij feliciteren Leonoor, Kim, Arlène, eva, Fiene en Nora van harte met het behalen van hun diploma!
Veel succes verder!

Afgelopen weekend hebben wij een geweldig weekend samen met Proyecto Jazz for Kids afgesloten met een leuk concert!
Er zijn enorm veel nieuwe vriendschappen en ervaringen ontstaan. Gelukkig zal dit niet de laatste keer zijn dat wij met de muzikanten van dit geweldige orkest zullen samenwerken. Volgend jaar is namelijk The Young Ones aan de beurt om af te reizen naar het zonnige Spanje!
Wij hebben in ieder geval hartstikke genoten van het weekend, hasta el próximo año!

Hu2 Jazz ConneXion Concert in Hulst. Aanstaande zondag is het zo ver! In een prachtige stadstuin in Hulst wordt een spectaculair podium opgebouwd en gaan The Young Ones samen met het Spaanse orkest Proyecto Jazz for Kids een concert verzorgen.

Affice Hu2 Jazz ConneXion

Samen met gastsolist Yoran Aarssen spelen ze ondermeer nummers van Tower of Power, Quincy Jones en Oasis. . Proyecto Jazz for Kids neemt bovendien een tweetal super zangeressen mee naar Hulst. De samenstelling van de muzikanten wisselt steeds: van Bigband tot combo, een Girl-Power-Big-Band, tot een finale met alle muzikanten op- en rond het podium. Het belooft een spetterend afwisselend concert te worden op een unieke locatie in Hulst. Daarnaast wordt perfect weer voorspeld, dus zorg dat u dit evenement niet mist! Stel je voor: een rustige zondag, heerlijk in het zonnetje, in een schitterende tuin met uitzicht op het Streekmuseum en Basiliek….en dan luisteren naar geweldige muziek!

hulsterbinnentuin ef2

Kaarten zijn te koop via de website van The Young Ones:  www.the-young-ones.com (7,50 EUR) of aan de ingang van de tuin (10,- EUR)

ticketsbutton
Afgelopen zondag heeft The Young B@nd! een concert gegeven tijdens het Weekend van de Amateurkunst (WAK) in Hulst. Met een programma van ongeveer 3 kwartier liet The Young B@nd! horen waar ze dit muzikale seizoen allemaal aan gerepeteerd hebben.
Het publiek kon in het zonnetje op het terras genieten van de muziek en ook The Young B@nd! sloot het laatste concert van het seizoen af met een gezellig drankje achteraf!
De kaartverkoop is gestart!
Voor slechts 7,50 in de voorverkoop of 10 euro aan de deur kunt u op zondag 24 juni komen genieten van een wel heel bijzonder concert!
Naast een erg mooie en bijzondere locatie, kunt u ook komen genieten van een erg bijzondere bezetting en een genre dat u normaal misschien niet van ons gewend bent. We zullen namelijk samen met Spaanse jongeren een bijzonder jazz repertoire neerzetten.
Het belooft in ieder geval nu al een erg leuk concert te worden.
De prijs is inclusief een welkomstdrankje.

Word Nu Donateur
Donateurs 13april tyo
 
Word Nu Donateur
Klik hierShoutbox

Schrijf ook iets
Door: Petra
13-04-2015 20:45

Afgelopen zaterdag genoten van alle muzikale talenten. Extra genoten van het slagwerk waarbij duidelijk te zien was dat ze er ook echt veel plezier in...

Door: Arno
12-04-2015 19:56

Beste leden, dirigent, bestuursleden en vrijwilligers, Van harte bedankt voor al jullie inspanningen! Het concert gisteren was er één  uit "het bo...

Door: Jorien
12-04-2015 14:34

Lieve Young Ones, Wat een prachtig concert gisteren! Natuurlijk super gastsolisten maar jullie speelden zelf ook geweldig. Het was genieten!

Door: E.Traas
12-04-2015 13:13

Best YoungOnes, gisteren was voor mij het hoogte punt tot nu toe.  Dat jullie goed waren wist ik al maar nu was geluid en licht ook prima in orde. Vo...

Door: John
21-12-2014 03:47

Lieve Young Ones, gefeliciteerd met de prestatie van vanavond. Het was een zeer geslaagde avond, iedereen bedankt voor zijn/ haar inzet de afgelopen m...

Door: Natasja
08-08-2014 12:26

Alweer 25 jaar The Young Ones, wat vliegt de tijd!! Leuk, dat er een reünie is...ik kom zeker langs om bij te kletsen en herinneringen op te halen 

Door: Peter
15-04-2014 07:25

Arno van harte met je welverdiende onderscheiding. Proficiat met het concert van afgelopen zaterdag.   PP Oostburg