YO_Slider_5small YO_Slider_4small

Nieuws

Zaterdag 16 november staan The Young Ones op het podium met musicalzangeres Sanne Pronk, ook wel bekend als finaliste van Holland's Got Talent.
De kaartverkoop is inmiddels gestart via onze website www.the-young-ones.com of via het telefoonnummer van de Halle: 0115-562140.
Aanvang van het concert is 20u. Hopelijk tot dan!
Op zondag 25 augustus stonden The Young Ones op het podium met niemand minder dan Belle Perez. De Grote Markt gevuld met publiek, tropische temperaturen en muziek in Spaanse sferen zorgden ervoor dat deze middag een waar feestje werd. Nummers als Hijo de la Luna, Ave Maria, Gipsy Kings Medley en El mundo Bailando passeerden allen de revue. Er werd wat afgedanst en het enthousiaste publiek zong uit volle borst mee!

The Young Ones stond voor de derde keer op het podium met Belle Perez en gitarist Nani. Na het concert in 2015 in Den Dullaert en 2016 in het Scheldetheater was nu de Grote Markt van Hulst aan de beurt. Het concert was wederom een groot succes en er was niets anders zien dan een genietend orkest & publiek!The Young Ones treden overal op. Letterlijk. De muzikanten vlogen afgelopen weekend naar het Spaanse Huesca voor twee bijzondere optredens met Proyecto Jazz for Kids.

The Young Ones bestaan 30 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd met heel veel muziek en bijzondere concerten. In april stonden de muzikanten nog op het podium met maar liefst vier artiesten: zanger Alain Clark en zijn vader Dane, presentator Rick Brandsteder en de Zandtovenaar. De reis naar Spanje is ook een muzikaal hoogtepunt in het jubileumjaar, waar de leden erg trots op zijn.

Viva España!

Na maanden van voorbereidingen stapten The Young Ones op vrijdag 5 juli, in het holst van de nacht, op het vliegtuig. Ze trokken het hele weekend op met Proyecto Jazz for Kids. De leden van dit orkest zijn geen onbekenden voor The Young Ones. De Spaanse muzikanten kwamen in juni 2018 een weekend naar Hulst. Er werd samen gerepeteerd, er was een concert in een prachtige Hulster binnentuin en de gezamenlijke liefde voor muziek overbrugde alle taalbarrières. De samenwerking beviel zó goed, dat de reis naar Spanje al was beklonken voor de Spanjaarden goed en wel op het vliegtuig terug zaten. 

The Young Ones verbleven op de campus van een universiteit in Huesca en dompelden zich drie dagen onder in de Spaanse cultuur. Naast repeteren (in een gekoelde ruimte!) waren er excursies in de omgeving en lieten de Spaanse muzikanten zien dat ze een goed feestje kunnen bouwen. Op zaterdag werd er een concert gegeven bij een grot in Alquezar en op zondag op het Plaza Luis López in het mooie centrum van Huesca.

Het orkest heeft de zwoele, Spaanse sferen mee terug genomen naar Hulst. Tijdens de Vestingfeesten staat het orkest op zondag 25 augustus op het podium met zangeres Belle Perez. Al haar Spaanstalige hits komen voorbij. Meer informatie op www.the-young-ones.com.
Wij feliciteren onze geslaagden van de 1 Music Academy met het behalen van hun muzikale diploma's!
V.l.n.r. Dagmar, Sofia, Iris en AnoukV.l.n.r. Romy, Levi en Mats

Flyer The Young Ones 2019/2020
 Achterkant flyer The Young Ones 2019/2020

Afgelopen zaterdag 13 april 2019 vierden de Young Ones hun 30-jarig jubileum met een groots jubileumconcert.
Voor een uitverkochte zaal van 1100 man bliezen zij letterlijk het publiek omver. 
Gastsolist Alain Clark zong werkelijk prachftige nummers welke een aantal keer extra betekenis kregen door de prachtige zandkunsten van zandtovenaar Gert van der Vijver. De avond werd smeuig aan elkaar gepraat door presentator Rick Brandsteder. Als verrassing voor publiek én orkestleden kwam tijdens het nummer 'Father and Friend' de vader van Alain, Dane Clark, het podium op. Met hun duet ontroerden ze de hele zaal. 

The Young Ones kijken terug op een geweldig concert. 
Bedankt voor uw komst en hopelijk tot de volgende keer! 

Lees voor een uitgebreider verslag van ons concert onderstaande krantenartikel: 
https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/the-young-ones-vieren-jubileum-met-grote-klasse~a7acd48d/?fbclid=IwAR2QnVe18CynWWkJwdrPpPBaRCIVmsco3D-rrmlUuRg97K2ZWyrw34YqEfc
The Young Ones ontvangen subsidie van VSB-Fonds

HULST – Orkest The Young Ones is niet alleen maar bezig met ouderwets repeteren; het orkest boort nieuwe technieken op audio-/visueel gebied aan! Deze ontwikkeling wordt mogelijk gemaakt met subsidie van het VSBfonds.

The Young Ones, onder leiding van Machiel de Kruijf,  is sinds 1989 een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Het orkest treedt op in binnen- en buitenland en speelt alle muziekstijlen. Jaarlijks worden er grote themaconcerten gegeven met bekende gastartiesten en presentatoren. De concerten zijn voorzien van een lichtshow en geluid dat tot in de puntjes uitgebalanceerd is. Dat is een succesvolle formule die nóg beter kan, vindt het orkest. 

Het VSBfonds helpt daarbij en geeft The Young Ones een bedrag van 2500 euro. Dit bedrag wordt geïnvesteerd in audio-visueel materiaal wat gebruikt gaat worden tijdens repetities, presentaties en concerten. “Met een druk op de knop kan de dirigent direct laten zien of horen hoe hij iets uitgevoerd wil hebben tijdens een repetitie. Terugkijken en luisteren is erg leerzaam en soms confronterend. Gebruikmakend van actuele internet-, geluids-/ en beeld-techniek spreekt dat natuurlijk de  muzikanten erg aan”. Kortom de subsidie van het VSBfonds geeft een nieuwe dimensie aan repeteren.
Onze donateursactie voor 2019 is weer van start gegaan! 
Kaarten zijn te koop via de volgende link https://donateurs.the-young-ones.com/ of via de knop 'klik hier' die u rechts van dit nieuwsbericht vind. 

Met deze donateruskaart krijgt u gratis toegang tot ons jubileumconcert met zanger Alain Clark, presentator Rick Brandsteder én als speciale act de zandtovenaar op zaterdag 13 april 2019.

Een donateurskaart kost €17,50. U bespaart dus maar liefst €2,50 op uw toegangskaart voor ons concert als u nu uw donateurskaarten koopt! 

 
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, het concert in het Scheldetheater samen met gastsolist Lisa Loïs en presentator Eric Holm!
Het publiek werd eerst getrakteerd op een voorprogramma door niemand minder dan onze eigen Young B@nd. Nadat ze ook kennis hadden gemaakt met presentator Eric Holm, was het dan zover en kwam The Young Ones het podium op. Het publiek moest niet lang wachten, want na het nummer Watermelon Man, was het al tijd voor een aantal nummers samen met Lisa Loïs. 
Allerlei stijlen muziek kwamen voorbij tijdens de avond. Van 'american in Paris' gecomponeerd door Gershwin tot Jazz muziek en uiteraard niet te vergeten nummers van Adèle, door niemand minder dan Lisa Loïs.
De avond veranderde in een waar feestje, inclusief een spontane 'lang zal hij leven' om 12 uur in de Foyer, om de verjaardag van onze dirigent Machiel te vieren!

Fotos volgen later.

Volg ons via:
facebook    instagram    twitter    youtube 
 


Shoutbox

Schrijf ook iets
Door: Petra
13-04-2015 20:45

Afgelopen zaterdag genoten van alle muzikale talenten. Extra genoten van het slagwerk waarbij duidelijk te zien was dat ze er ook echt veel plezier in...

Door: Arno
12-04-2015 19:56

Beste leden, dirigent, bestuursleden en vrijwilligers, Van harte bedankt voor al jullie inspanningen! Het concert gisteren was er één  uit "het bo...

Door: Jorien
12-04-2015 14:34

Lieve Young Ones, Wat een prachtig concert gisteren! Natuurlijk super gastsolisten maar jullie speelden zelf ook geweldig. Het was genieten!

Door: E.Traas
12-04-2015 13:13

Best YoungOnes, gisteren was voor mij het hoogte punt tot nu toe.  Dat jullie goed waren wist ik al maar nu was geluid en licht ook prima in orde. Vo...

Door: John
21-12-2014 03:47

Lieve Young Ones, gefeliciteerd met de prestatie van vanavond. Het was een zeer geslaagde avond, iedereen bedankt voor zijn/ haar inzet de afgelopen m...

Door: Natasja
08-08-2014 12:26

Alweer 25 jaar The Young Ones, wat vliegt de tijd!! Leuk, dat er een reünie is...ik kom zeker langs om bij te kletsen en herinneringen op te halen 

Door: Peter
15-04-2014 07:25

Arno van harte met je welverdiende onderscheiding. Proficiat met het concert van afgelopen zaterdag.   PP Oostburg