The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Nieuws

Wow, wat een feest was het op Vestrock!
Super dat we met Martijn Fischer de grootste hits mochten vertolken. "Heel Hulst Zingt Hazes" was een groot succes, want het publiek ging vanaf het eerste nummer uit zijn dak. We hebben genoten van en zijn trots op de samenwerking met Martijn Fischer voor een vol Vestrock-terrein. Op naar ons volgende project: Spanje 🇪🇸!

Bekijk hier de foto's!

De Music-4-Fun!-B@nd had gisteren een feestje waarbij de nadruk op FUN lag.

Na een speurtocht met hilarische spellen, lekker friet gegeten en natuurlijk een ijsje 🍦. Op de afterparty werd flink gedanst en natuurlijk kon ook het “hakken” op Europapa niet ontbreken. De fanatieke gasten wilden natuurlijk ook de laatste twee ontbrekende puzzelstukjes van de speurtocht nog oplossen. Dit leverde een fluit lolly en stuiterbal op. Kortom een zeer geslaagd feestje … dat smaakt naar meer !!

Kijk hier voor de foto's!

Vanavond speelde een ensemble van The Young Ones de twee nummers 'Imagine' en 'Heal the World' tijdens de dodenherdenking in het stadhuis van Hulst. IMG 5559

IMG 5558

Op woensdag 17 April kregen The Young Ones deze mooie prijs in Porgy en Bess in Terneuzen voor onze Music-4-Fun!-projecten. Vorig jaar zijn we gestart met dit nieuwe concept, waarbij basisschoolleerlingen op vrije studiedagen kunnen deelnemen aan deze unieke formule om vervolgens met veel muzikaal plezier (Fun!) zich verder te ontwikkelen in de Music-4Fun!-Band. Onze huidige Music-4-Fun!-band laat zien hoe blij we zijn met deze mooie cheque. Uiteraard gaan we dit bedrag besteden voor de muzikanten van de toekomst.

LionsCultuurprijs2023
Een volle zaal, twee sprankelende gastartiesten en een avond vol verrassingen. Het 35-jarig jubileumconcert van The Young Ones in Hulst begon als een bezoek aan het raceciruit. De avond werd afgetrapt met het opzwepende Formule 1-thema en alle muzikanten werden gepresenteerd als pijlsnelle coureurs. Om in dat thema te blijven: ook de rest van het jubileumconcert vloog voorbij. Edsilia Rombley zong haar hits en verraste met covers zoals ‘Ain’t nobody’ en ‘I say a little prayer.’ Presentatrice Loes Luca wond Hulst om haar vinger én zong twee nummers onder begeleiding van het orkest. The Young Ones onder leiding van Machiel de Kruijf lieten daarnaast instrumentaal werk horen dat de noordhal van Den Dullaert in een feestzaal veranderde: van een solomoment voor de trombones en ‘strijd’ tussen de trompetten tot Gipsy Kings en een medley van P!nk.

 SDF9355
Wat een superleuke afsluiting van 2023! Onze jongste muzikanten van de Music-4–Fun! B@nd sloten gisteren het jaar af met een concertje voor familie
Met een hapje en een drankje op naar het vervolg voor deze enthousiaste kids! Fijne vakantie iedereen!

The Young Ones treden op 6 april 2024 op met Edsilia Rombley en Loes Luca. Wil je verzekerd zijn van een plaats én ons orkest steunen? Word dan nu donateur.

Donateur worden van The Young Ones heeft alleen maar voordelen. Je steunt ons orkest en je hebt een kaart voor een gereduceerd tarief. Wees er snel bij want dit wordt een concert om niet te missen.

Lees meer …

Afgelopen woensdag werden de kerstlampjes in de boom voor het stadhuis aangestoken. Een aantal orkestleden van The Young Ones zorgden voor sfeervolle muziek. Het was een gezellig evenement!

Lees meer …

Gisteren een heel geslaagd concert 'The Young Ones & Guests' gehad in de Halle!
The Young B@nd! mocht de avond aftrappen en de zaal opwarmen met maar liefst 5 nummers! Daarna was The Young Ones aan de beurt met een afwisseling tussen eigen muziek en begeleidingen van onze 5 lokale 'guests'. Het was een heel afwisselend programma waarbij onder andere My Way, The Sound of Silence en River Deep Mountain High voorbij kwamen met onze guests. De sfeer zat er goed in en er werd luid meegezongen en gedanst vanuit de zaal op de medley's van o.a. Guus Meeuwis, the Gipsy Kings en Elvis Presley, waarbij onze eigen Esli Presley ook aanwezig was. Ook onze jarige dirigent Machiel werd niet vergeten en net na de pauze schalde lang zal hij leven door de zaal!
Wij kijken al uit naar ons volgende concert op zaterdag 6 april met Edsilia Rombley en Loes Luca in Hulst! Noteer deze datum alvast in de agenda!
Afgelopen weekend waren The Young Ones op repetitieweekend in Cadzand. Op vrijdagavond begonnen we het weekend met lekker samen eten, zodat we daarna goed konden repeteren. De avond werd afgesloten met een klein feestje in de bar. Zaterdagochtend waren er wat kleine oogjes te zien aan het ontbijt, want dat stond al om 8u (!) klaar. Na weer een ochtend repeteren was er tijd voor wat ontspanning: we kregen een rondleiding bij Groede Podium en bleven daar ook gezellig even borrelen. Terug in Cadzand mochten de traditiegetrouwe kroketten natuurlijk niet ontbreken. We sloten de dag af met een themafeest rond the 70's!

Lees meer …


RSS
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube