The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

In 2023 startten The Young Ones met een bijzonder en nieuw concept: Music-4-Fun!

 

In dit concept wordt basisschooljeugd enthousiast gemaakt voor muziek en wel op een heel bijzondere manier: Tijdens dag vullende “start-events” wordt voor een grote groep kinderen (doelgroep: groep 4 t/m 8) een coole muzikale dag georganiseerd. Naast een ontdekkingsreis van allerlei instrumenten zijn er muzikale spellen, body-percussion, muzikale knutselactiviteiten en een ‘slot-event’ voor ouders en familieleden.

 

Super laagdrempelig (gratis), vrijblijvend en met een enorme focus op plezier (Fun!) worden de evenementen opgezet met behulp van ervaren muziekdocenten en vrijwilligers.

 

Voor de kids, die na een start-event, muzikale belangstelling hebben wordt vervolgens wekelijks deze ontdekkingsreis voortgezet in de Music-4-Fun!-B@nd. Kinderen ontdekken nog meer instrumenten en hebben met een echt clubgevoel wekelijks flink muzikaal plezier en lol terwijl ze spelenderwijs een scala aan instrumenten ontdekken.

 

In een vervolgstap wordt een instrumentkeuze gemaakt en starten groepslessen, afgewisseld met Music-4-Fun!-B@nd bijeenkomsten. De combinatie van spelen in een echte band met muzikale ontwikkeling op een zelfgekozen instrument samen met leeftijdgenoten is een hit!

 

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door middel van subsidies, sponsoring en investering vanuit The Young Ones organisatie. Deelname is zeer laagdrempelig.

 

Het project wordt in de eerste fase uitgerold binnen de Gemeente Hulst en alle omliggende kernen.

 

Interesse in deelname aan één van de komende events of in te stromen in dit unieke project: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube