Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

The Young Ones, onder leiding van Machiel de Kruijf, zijn inmiddels een begrip in Zeeuws-Vlaanderen én ver daarbuiten. Al sinds 1989 timmert laat het orkest van zich horen, met een tijdloze formule: door de bezetting met gitaren, een uitgebreide slagwerksectie, piano en blazers in alle soorten en maten kan letterlijk alles gespeeld worden. Met hun gevarieerde programma, verrassen de enthousiaste muzikanten het publiek keer op keer.

Het orkest treedt regelmatig op in binnen- en buitenland. De muziekkeuze, die varieert van jazz, rock en disco tot popmuziek, zorgt ervoor dat er een groot publiek bereikt wordt. Regelmatig staan er spectaculaire muzikale ontmoetingen met bekende artiesten op het programma van het orkest. De muzikanten staan met namen als Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Romy Monteiro, Anita Meijer, Jan Vayne, Cor Bakker, Jamai, Do, Danny de Munck, Karin Bloemen, Belle Perez en Lisa Lois op de planken. Bijzondere belevenissen voor zowel het orkest als het publiek.

Met grote themaconcerten wordt samen met gastsolisten en presentatoren (zoals Carl Huybrechts, Jochem van Gelder, Tony Neef, Marieke Elsinga en Frank Lammers) jaarlijks een avondvullende show gebracht, altijd voorzien van spectaculaire lichtshow en geluid dat tot in de puntjes uitgebalanceerd is. Daarnaast treden The Young Ones ook regelmatig ‘solo’ op op projectbasis, zoals met de Spaanse muzikanten van Proyecto Jazz 4 Kids.

Het orkest is een ‘sociale smeltkroes’ waarin iedereen leuk met elkaar omgaat. Leuke muziek, gezellige sfeer, repetitieweekenden, een drankje na de repetitie en iedereen heeft dezelfde passie: muziek maken!

The Young Ones is al jaren de orkestnaam, maar heeft inmiddels niks meer met leeftijd te maken. Leeftijd is ten slotte maar een getal.

Info en boekingen
Neem voor meer informatie over het orkest, lidmaatschap en/of aanvraag van optredens contact met ons op.

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube