The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

The Young Ones uit Hulst, het 'Leukste Lichte Muziekorkest van Nederland en omstreken…….!' Onder leiding van Machiel de Kruijf, zijn ze inmiddels een begrip in Zeeuws-Vlaanderen én ver daarbuiten. Al sinds 1989 laat het orkest van zich horen, met een tijdloze formule: door de bezetting met gitaren, een uitgebreide slagwerksectie, piano en blazers in alle soorten en maten kan letterlijk alles gespeeld worden. Met hun gevarieerde programma, verrassen de enthousiaste muzikanten het publiek keer op keer.

 

Het orkest treedt regelmatig op in binnen- en buitenland. De muzikanten spelen onder meer pop, rock, disco, latin en jazz. Kortom, alle genres lichte muziek. Kun je erop dansen? Ja. Kun je hard meezingen? Eveneens Ja. Met een 'band' die bestaat uit ruim vijftig leden, begint het feest al op het podium.

 

Regelmatig staan er spectaculaire muzikale ontmoetingen met bekende artiesten op het programma van het orkest. De muzikanten staan met namen als Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Romy Monteiro, Anita Meijer, Jan Vayne, Cor Bakker, Jamai, Do, Danny de Munck, Karin Bloemen, Belle Perez, OG3NE, Henk Poort en Emma Heesters op de planken. Bijzondere belevenissen voor zowel het orkest als het publiek.

 

Met grote themaconcerten wordt samen met gastsolisten en presentatoren (zoals Carl Huybrechts, Jochem van Gelder, Tony Neef, Marieke Elsinga, Frank Lammers en Irene Moors) jaarlijks een avondvullende show gebracht, altijd voorzien van spectaculaire lichtshow en geluid dat tot in de puntjes uitgebalanceerd is. Daarnaast treden The Young Ones ook regelmatig ‘solo’ op op projectbasis, zoals met de Spaanse muzikanten van Proyecto Jazz 4 Kids uit Huesca.

 

Het orkest is een ‘sociale smeltkroes’ waarin iedereen leuk met elkaar omgaat. Leuke muziek, gezellige sfeer, repetitieweekenden, een drankje na de repetitie en iedereen heeft dezelfde passie: muziek maken!

The Young Ones is al jaren de orkestnaam, maar heeft inmiddels niks meer met leeftijd te maken. Leeftijd is tenslotte maar een getal.

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube