Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Aankomende activiteiten

2023
november
03
2023
Ook dit jaar gaan The Young Ones weer op repetitieweekend. Dit jaar gaat de reis naar Cadzand. Tijdens dit weekend wordt er druk gerepeteerd, maar is er ook tijd voor de nodige ontspanning! Het weekend wordt afgesloten met een optreden op zondag.
2023
november
25
2023
The Young Ones treden opnieuw op in De Halle in Axel. Ook dit keer gaan we optreden met lokale talenten. Check ons nieuwsbericht over dit optreden voor meer details.

Tickets koop je via https://tickets.the-young-ones.com !
IkToon op de Bierkaai
Wat een succesvolle middag op de Bierkaai!

The Young Ones, The Young B@nd! en beide Music-4-Fun!-B@nds kregen voor een groot publiek iedereen enthousiast. Wat een leuke afsluiting van ons muzikale seizoen! Op naar ons 35 jarig jubileum!

Tweede editie van Music4Fun
Gisteren vond de tweede editie van Music4Fun plaats! Het was opnieuw een geweldige, gezellige en leerzame dag vol plezier! We hadden maar liefst 26 enthousiaste kinderen van 4 verschillende basisscholen uit de gemeente Hulst. Daarnaast waren er drie leraren van de muziekschool Zeeland, samen met 7 leden van The Young Ones. Om de dag compleet te maken, hadden we ook nog eens 120 broodjes, knakworsten, kaas, pasta, pindakaas, 5 kg appels, bananen, cake, koekjes, zelfgemaakte "toeters" en echte blaasinstrumenten. Het was een fantastische muziekdag!
Orkest The Young Ones zoekt lokale talenten
Kun je zingen, beatboxen of rappen? Speel je iedereen omver op jouw instrument of ben je juist een kei in het bespelen van een publiek als presentator? Dan zoekt orkest The Young Ones jou.

FLyer zoekt talent 2023

De muzikanten van The Young Ones treden jaarlijks op met bekende gastsolisten. Het bestuur kreeg in de loop der jaren ook steeds vaker de vraag of het orkest een optreden wilde geven met talenten uit de streek. In 2017 werd daarom de eerste editie van The Young Ones & Guests gehouden. Met succes, het aantal reacties was overweldigend.

Uit alle aanmeldingen werden tien muzikanten in alle leeftijden geselecteerd. Voor een volle zaal lieten ze alle muzikale genres voorbij komen. Van musicalhits en popmuziek tot ‘crooners’ en Nederlandstalige meezingers.

Groot repertoire
Omdat er in Zeeland zoveel talent zit en de reacties van publiek en solisten enthousiast waren, doen we dat graag nog eens over. We nodigen muzikaal talent in de breedste zin van het woord uit. The Young Ones hebben in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd en spelen muziek uit elk genre. De muzikanten hebben gastsolisten uit binnen- en buitenland begeleid. Van saxofoniste Candy Dulfer, pianist Jan Vayne en gitarist Jan Akkerman tot vocalisten zoals Johnny Logan, Karin Bloemen, Emma Heesters, Alain Clark en heel recent de zangeressen van OG3NE.

Bij een concert hoort ook een wervelende presentatie. Heb je de gave om bezoekers mee te laten dansen, maak je iedereen aan het lachen, haal je goocheltrucs uit of verras je iedereen met je muziekkennis? Dan zijn we ook op zoek naar jou!

The Young Ones & Guests wordt op zaterdag 25 november in De Halle in Axel gehouden. Talenten kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

The Young Ones in De Halle

2023
november
25
2023
Door:The Young Ones
Locatie:Axel - De Halle
Aanvang:20:00

The Young Ones treden opnieuw op in De Halle in Axel. Ook dit keer gaan we optreden met lokale talenten. Check ons nieuwsbericht over dit optreden voor meer details.

Tickets koop je via https://tickets.the-young-ones.com !
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube


The Young Ones op Youtube