The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021

Bespeel je nog maar één of twee jaar een muziekinstrument maar wil je graag lichte muziek spelen met leeftijdsgenootjes?  Dan is The Young B@nd! Iets voor jou. The Young B@nd! bestaat uit jonge muzikanten die onder leiding van hun dirigent leuke muziek instuderen. De doelstelling van dit orkest is om jonge muzikanten, die minimaal één jaar een muziekinstrument spelen, kennis te laten maken met lichte muziek. De jongste muzikanten zijn negen jaar oud.

Het orkest bestaat uit dwarsfluiten, klarinetten, saxofoons, trompetten, trombones, baritons, gitaren, keyboards, piano en slagwerk. Wekelijks (op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur) wordt gerepeteerd in het Young Ones Home in Hulst en wordt het repertoire van pop-, film- en musicalmuziek opgebouwd.

Regelmatig geeft het orkest concerten in de streek. Zo stond The Young B@nd! bijvoorbeeld in het voorprogramma van The Young Ones-concerten met Belle Perez en Trijntje Oosterhuis. Naast het repeteren is er ook ruimte voor leuke andere activiteiten zoals barbecueën en bowlen. Het seizoen wordt jaarlijks afgesloten met een speciaal optreden. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden!
Heb je zin om mee te doen? Bel of mail dan even om geheel vrijblijvend een aantal repetities mee te doen.

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube