The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
The Young Ones treden op 6 april 2024 op met Edsilia Rombley en Loes Luca. Wil je verzekerd zijn van een plaats én ons orkest steunen? Word dan nu donateur.

Donateur worden van The Young Ones heeft alleen maar voordelen. Je steunt ons orkest en je hebt een kaart voor een gereduceerd tarief. Wees er snel bij want dit wordt een concert om niet te missen.

Jubileumjaar
The Young Ones vieren het vijfendertigjarig jubileum in 2024. Gedurende het hele jaar staan er leuke acties en evenementen op de agenda, maar het grote concert in april wordt de kers op deze muzikale taart. De Noordhal in Den Dullaert in Hulst wordt omgetoverd tot een grote concertzaal, waar we twee bijzondere gastartiesten verwelkomen.

Edsilia Rombley
Wie zangeres Edsilia Rombley zegt, zegt ‘Hemel en aarde.’ In 1998 vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival en behaalde de vierde plaats. ‘Hemel en aarde’ werd een hit, maar daarvoor brak Edsilia al door in Nederland. Ze won in 1996 de Soundmixshow en het jaar daarop de Europese Soundmixshow, met een feilloze imitatie van Oleta Adams. Dat zegt eigenlijk al genoeg, Edsilia heeft soul. Als een van de Ladies of Soul stond ze al vijftien keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Ze zingt net zo makkelijk pop, jazz, R&B, dansbare nummers of ballads in zowel het Nederlands als Engels. De zangeres was al eerder gastsolist bij The Young Ones, in 2010 trad ze met ons orkest op in het
Scheldetheater. Deze editie uiteraard met een vernieuwd repertoire!!

Loes Luca
Loes Luca is een actrice en comédienne die bekend is van talloze films, theatervoorstellingen en televisieproducties. Zo was ze te zien in Het Klokhuis, Ja zuster, nee zuster en ’t Schaep met de vijf poten. In 2002 presenteerde ze de publieksavond van het Koninklijk Huwelijk en in datzelfde jaar werd ze verkozen tot Actrice van het Jaar. Door haar humor maakte Loes ook tv-reclames tot klassiekers. Haar rol in commercials die het Energiebedrijf in de jaren negentig uitzond, is onvergetelijk. De term ‘een stevig robbertje bridgen’ haalde zelfs de Van Dale. Momenteel speelt ze in Maud en Babs, een licht humoristische serie over mantelzorg.

Donateursactie
De donateursactie loopt tot en met 15 januari 2024. Een donateurskaart heb je al vanaf 19,50 euro. Daarna start de reguliere verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze pagina.

Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube