The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Drie geweldige zangeressen, een bevlogen presentatrice, een verrassende special guest en een volle zaal. Wat willen we nog meer? Helemaal niks, behalve u bedanken voor uw aanwezigheid en enthousiasme.

Het Young Ones Concert 2023 zit erop. De muziekstandaards zijn weer ingeklapt en zondag wordt het podium afgebroken, maar wij zitten nog even op een muzikale wolk. De muzikanten lieten onder leiding van dirigent Machiel de Kruijf zien waar ze de afgelopen maanden zo hard naartoe hebben gewerkt. De gastartiesten waren de kersen op de taart.

De drie zangeressen van OG3NE spetterden van het podium in Den Dullaert in Hulst af. Ze zongen hun grootste hits en sloten af met een energieke ABBA-medley. Presentatrice Irene Moors zorgde voor de sfeer in de zaal. Als extra verrassing kwam Dax Hovius als special guest naar Hulst. De zanger liet zien dat muziek van Elvis Presley en Frank Sinatra tijdloos is en voor alle leeftijden.

We kijken ondertussen alweer uit naar ons volgende concert. Op zaterdagmiddag 24 juni geven we een optreden in het centrum van Hulst. Meer informatie volgt binnenkort.

Kijk hier voor de foto's!
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube