The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Orkest The Young Ones staat op zaterdag 25 november op het podium van De Halle in Axel met bijzondere gastsolisten. Ze hebben allemaal hun eigen stijl én komen uit de regio.

De muzikanten van The Young Ones treden jaarlijks op met bekende gastsolisten. Maar in onze regio barst het ook van talent. Dat zagen The Young Ones al in 2017, toen ze voor het eerst optraden met lokale zangers en zangeressen. Een tweede editie kon daarom niet uitblijven. The Young Ones hebben in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd. Van pop en rock tot musical en meezingers. Voor iedere gastsolist was er genoeg om uit te kiezen. We stellen de solisten graag alvast aan je voor.

Mario Sandrie
Mario begon als zanger en gitarist in balorkesten, trad op met bigbands en stond in 1985 een paar keer in het voorprogramma van Rob de Nijs. Hij sloeg een andere weg in en ging klassieke zanglessen volgen bij de Amerikaanse James McCray. Mario ging als tenor bij operahuizen aan de slag. Hij stond in onder andere de Vlaamse Opera in Gent en Antwerpen, De Munt in Brussel en in opera’s in Düsseldorf en Keulen. Zo’n zeventien jaar zong hij in operaproducties in binnen- en buitenland. Inmiddels woont hij niet meer in regio Zeeuws-Vlaanderen, maar in Spanje. Daar treedt hij nog regelmatig op met lichte muziek en neemt composities op in zijn thuisstudio. Met The Young Ones laat hij zien hoe veelzijdig hij is, zo draait hij zijn hand niet om voor een nummer van ‘the voice’ Frank Sinatra.

René van den Kieboom, Bert Baart en Izaak Boerdam
René van den Kieboom, Bert Baart en Izaak Boerdam zijn alledrie zangers bij MusicAnto. De Zeeuws-Vlaamse muziekgroep geeft elk jaar een show en viert dit jaar het dertigjarig jubileum. René stond aan de wieg van MusicAnto en zingt al meer dan vijftig jaar. Hij is een groot liefhebber van countryartiesten zoals Johnny Cash en dat laat hij horen met The Young Ones. Bert Baart is ook al jaren met muziek bezig. Hij begon op zijn achttiende in het jongerenkoor van Kloosterzande, zong 29 jaar bij Terra Sancta in Lamswaarde en is sinds 1993 lid van MusicAnto. Izaak Boerdam mag zichzelf al meer dan zestig jaar muzikant noemen. Hij speelde als slagwerker in meerdere orkesten en trad op als zanger. Momenteel maakt hij naast MusicAnto ook deel uit van Koninklijke Harmonie Sint Cecilia in Kloosterzande. De muzieksmaak van de drie mannen is breed en dat ga je horen.

Annelien Deconinck
Muziek speelt een grote rol in het leven van Annelien Deconinck. De docente op een school in Terneuzen en moeder van drie dochters kan niet stilzitten. Van muziek maken krijgt ze juist extra energie. Annelien volgt al jaren een zangopleiding aan de kunstacademie in Lokeren en maakt deel uit van projectkoren en combigroepjes. Ze heeft ook ervaring als solist op het podium. Muziek is voor haar een manier om zich uit te drukken, te ontspannen en om emoties los te laten. Dat laat ze horen met twee heel verschillende nummers. Let it go uit Disney’s Frozen en het opzwepende River deep mountain high.

Veelzijdige avond
Naast het begeleiden van de solisten laten The Young Ones ook instrumentale verrassingen horen in verschillende stijlen. Zing mee met de muziek van Guus Meeuwis en hou je zeker niet in bij Chuck Berry’s klassieker Johnny B Goode of een medley van Elvis Presley. De bekende nummers Apache en Popcorn worden allebei in een opvallend nieuw jasje gestoken en we brengen het zonnige Spanje naar De Halle. De leden van het orkest halen alles uit de kast en stappen af en toe ook naar voren voor een solo.

The Young B@nd! verzorgt het voorprogramma.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is begonnen via https://tickets.the-young-ones.com. Een kaart kost 12,50 euro. 


Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube