The Young Ones met Martijn Fischer op Vestrock 2024
Young Ones in concert 2023
Young Ones in concert 2022
Young Ones in het Scheldetheater 2021
Afgelopen weekend waren The Young Ones op repetitieweekend in Cadzand. Op vrijdagavond begonnen we het weekend met lekker samen eten, zodat we daarna goed konden repeteren. De avond werd afgesloten met een klein feestje in de bar. Zaterdagochtend waren er wat kleine oogjes te zien aan het ontbijt, want dat stond al om 8u (!) klaar. Na weer een ochtend repeteren was er tijd voor wat ontspanning: we kregen een rondleiding bij Groede Podium en bleven daar ook gezellig even borrelen. Terug in Cadzand mochten de traditiegetrouwe kroketten natuurlijk niet ontbreken. We sloten de dag af met een themafeest rond the 70's!

Zonder repetitie zouden we dit geen repetitieweekend mogen noemen, dus daar startten we de zondagochtend mee. Helaas kon door het slechte weer ons geplande concert niet doorgaan, maar die tijd werd goed ingevuld met spelletjes en een doorloop van het programma in het repetitiegebouw.

Kortom: een gezellig weekend waarin we ons hebben klaargestoomd voor het concert in de Halle op 25 november, maar zeker ook veel plezier hebben gemaakt!

Bekijk hier de foto's!
 

15
Volg ons via:
Facebook Instagram X YouTube